Turismul balnear – strategie la nivelul UE de dezvoltare transnațională, Băile Govora, 28-31 mai 2019

Primăria Orașului Băile Govora, în colaborare cu Ministerul Turismului și Ministerul Afacerilor Externe s-a angajat să organizeze evenimentul intitulat ”Turismul balnear – strategie la nivelul UE de dezvoltare transnațională”, care va avea loc în orașul Băile Govora în perioada 28-31 mai 2019. La eveniment vor fi prezenți 20 de participanți, reprezentanți ai ministerelor de resort din țările membre UE și reprezentanți ai industriei de turism la nivel național și european.

Ministerul Turismului va organiza și o vizită de documentare și informare pentru participanții străini, pentru a le fi prezentate atracțiile turistice ale zonei.

Evenimentul se va organiza in cadrul sălii Centrului Cultural ”Virginia Andreescu-Haret”. Oportunitatea acestuia survine in contextul exercitarii de către România, a Președinției Consiliului Uniunii Europene (CONS UE) în primul semestru al anului 2019. ceea ce reprezintă și pentru Primăria Orașului Băile Govora o responsabilitate majoră și o oportunitate de promovare.

Informații suplimentare se pot obține pe site-ul primăriei Băile Govora: www.primaria-baile-govora.ro.

Post Author: Turism Balneo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *