Silver Mountain Resort din Poiana Brașov oferă apartamente de vacanță în regim hotelier de 4 stele

Silver Mountain Resort – complexul cu apartamente de vacanță din Poiana Brașov va fi operat în regim hotelier de 4 stele

Ansamblul rezidențial Silver Mountain Resort din Poiana Brașov va fi inclus în circuitul turistic ca unitate clasificată la patru stele cu cele 132 de apartamente disponibile, la care există și potențialul de a se adăuga apartamentele vândute către actualii și viitorii proprietari, dacă aceștia vor opta pentru operarea apartamentului lor în regim hotelier.

Bookingpedia este operatorul apartamentelor și a facilităților din cadrul complexului. Pe lângă închirierea apartamentelor din complex, va fi închiriată și sala multifuncțională care este compusă din restaurant, centrul spa și sălile de conferință. Suprafață utilă închiriată este de aproximativ 20.000 mp.

Centrul SPA se bucură de un jacuzzi, saună, piscină interioară, dar și de o piscină exterioară care poate fi folosită și pe timpul iernii, deoarece apa ajunge la 37 de grade Celsius. De asemenea, există o sală de fitness dotată ultramodern.

Clienții care va dori să cumpere un apartament în complex vor achiziționa un business la cheie deoarece pot opta să continue contractul cu Bookingpedia și să ofere spre închiriere apartamentul în regim hotelier.

Proprietarii care au achiziționat deja un apartament, dar și cei care o vor face în viitor, vor beneficia de o paletă largă de servicii hoteliere, precum:

  • restaurant,
  • bar,
  • acces la piscină, masaj, sala de fitness,
  • valet parking,
  • curățătorie, etc).

Bookingpedia va dota sala de conferințe, centrul spa, restaurantul și bucătăria aferentă. Totodată, se  vor amenaja:

  • un loc de joacă pentru copii,
  • centru de închiriere a echipamentului de schi profesionist,
  • un serviciu shuttle-bus pentru clienți către pârtiile de schi din Poiana Brașov.

Dezvoltarea acestor facilități de către Bookingpedia are scopul de a asigura clasificarea complexului de apartamente Silver Mountain Resort la 4*. Complexul Silver Mountain a fost deschis publicului începând cu 1 noiembrie 2018.

Tranzacția a fost intermediată de compania EST Hospitality, consultantul ales de Banca Comercială Română, proprietarul apartamentelor din Complexul Silver Mountain, companie reprezentată de Mircea Drăghici, Managing Director și Catinca Nicolae, Consultant.

Silver Mountain Resort este amplasat în cea mai exclusivistă destinație turistică din România

Silver Mountain Resort este situat în Poiana Brașov, la 15 km de Brașov și la aproximativ 180 km de București. La circa 3 km de complex se află cele 12 pârtii de schi cu diverse grade de dificultate.

Ansamblul este construit pe un teren cu suprafață de 2,5 ha și cuprinde 4 clădiri de apartamente cu parcare subterană și clădirea multifuncțională care găzduiește restaurantul, clubul și centrul spa (piscină interioară, piscină exterioară încălzită, Jacuzzi, saună umendă și uscată, sala de fitness), fiind astfel asigurate toate facilitățile necesare pentru petrecerea vacanței la munte.

Clădirile rezidențiale oferă o paletă variată de posibilități de cazare, de la garsoniere, la apartamente cu 2 până la 6 camere și tip penthouse. Apartamentele au un living spațios și o vedere superbă asupra muntelui și pădurii.

Întregul ansamblu cuprinde și o suprafață de teren liber de 23 ha care ar putea reprezenta obiectul unei tranzacții de investiție, alături de 61 de apartamente și locurile de parcare aferente, amplasate în clădirea G2, în timp ce apartamentele din clădirile A, B și G1 sunt în prezent promovate pentru vânzarea retail.

Cu Silver Mountain Resort Poiana Brașov 4* ne consolidăm prezența în Brașov și propunem un produs hotelier complet cu spații de cazare și oferta de servicii într-o destinație montană de top. Clienții pe care-i avem deja în hotelurile pe care le administrăm caută locații noi, în mijlocul naturii și care să le transmită emoții pozitive, având în același timp toate facilitățile la dispoziție. La Silver Mountain ești înconjurat de natură cât vezi cu ochii, nu te simți sufocat de alte construcții, te simți liber și eliberat de stresul cotidian. Noi vom face totul pentru a crea aceste emoții clienților noștri, a declarat Andreea Achitei, Partener Bookingpedia.

Ne bucurăm că am finalizat cu succes această tranzacție. Există pe piață disponibilitate din partea multor investitori în domeniul hotelier, dar orice investitor responsabil se întreabă ce se va întâmpla cu bunul achiziționat, cine se va ocupa de el și cum își poate recupera investiția într-un interval de timp rezonabil. Existența unui operator hotelier profesionist la Silver Mountain, oferă răspuns la toate aceste întrebări și am convingerea că acest produs va oferi un exemplu de bune practici atât pentru alți investitori cât și pentru sectorul bancar, a declarat Mircea Drăghici, Managing Partner EST Hospitality.

Bookingpedia SRL, reprezentată de Andreea Achitei, este atât companie de management hotelier cât și agenție de vânzări online (portalul www.bookingpedia.ro). Compania are în management peste 1500 de camere de hotel atât pe litoral (stațiunile Neptun, Costinești, Mamaia, Eforie Nord) cât și pe Valea Prahovei (stațiunea Sinaia, Predeal) și Brașov. Bookingpedia SRL este și co-fondator al sistemului de gestiune hotelieră Pynbooking (pyn.ro) implementat în peste 10.000 de camere de hotel din țară și străinătate (Ex.: EAU, Grecia).

Post Author: Turism Balneo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *