Festivalul Papricașului și Vinului revine la Buziaș cu cea de-a X-a ediție 

Festivalul Papricașului și Vinului, a zecea ediție, 13-14 octombrie 2018, Buziaș

Festivalul Papricașului și Vinului va avea loc în perioada 13 – 14 octombrie 2018, în Parcul Central din Buziaș (dinspre Baia 1). Atât localnicii, cât și turiștii vor avea parte, pe lângă preparate gătite la ceaun, cu bucătari care își vor demonstra măiestria în prepararea papricașului, și de spectacole cu artiști cunoscuți.

 

Sâmbătă, 13 octombrie, pe scena vor urca, de la ora 16.00, Vest Phoenix Cover, Phaser, Ștefan și Ana Maria Colombar, Aleksandar Aca Ilic și Biljana Jevtic, Marinko Kokvic și orchestra condusă de Misa Mijatovic.

Duminică, 14 octombrie, vor urca pe scenă, de la ora 13.00, ansambluri folclorice și artiști de muzică populară, însă va avea loc și un show de iluzionism cu Lorenzo Cristian.

Buziaș este o stațiune balneoclimaterică în județul Timiș, Banat, România, situată în vestul României, la 30 km de municipiul Timișoara și 23 de km de municipiul Lugoj. Apele minerale de la Buziaș au fost folosite din antichitate de către daco-romani,

Festivalul Papricașului și Vinului este organizat de Asociația pentru Dezvoltarea Zonei Buziaș, în colaborare cu Primăria Buziaș și Consiliul Județean Timiș.

Post Author: Turism Balneo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *