Despre noi

După anul 1990, multe dintre stațiunile balneoclimaterice din România au fost lăsate în paragină, deși țara noastră se bucură de potențial și recunoaștere în domeniul balnear. În ultimii ani, se încearcă revigorarea turismului balnear prin refacerea unor stațiuni de renume, cu atât mai mult cu cât acestea se bucură și de atracții turistice de invidiat, pe lângă resursele minerale și termale destinate tratamentelor și procedurilor care se pot practica.

Stațiunile balneare au avantajul că pot funcționa permanent, dar și acela că activitătile turistice pot fi îmbinate cu cele de sănătate. România dispune de resurse balneare de invidiat, iar în urma unor investiții, unele stațiuni ar putea ajunge puncte de referință în România și în Europa.

Pe site-ul turismbalneo.ro veți găsi atât informații cu privire la stațiunile balneare și orașele SPA din România unde puteți petrece un sejur destinat refacerii sănătății și relaxării, cât și vizitării obiectivelor turistice care se află în astfel de destinații.

In același timp, vor exista recomandări de petrecere a vacanțelor în diferite stațiuni de welness din Europa ori în orașe unde exista hoteluri cu centre SPA.