,,Apa termală din Herculane, resursă pentru wellness și sănătate”, tema celei de-a VIII-a ediții a Conferinței ,,Întoarcerea la Apă”

În perioada 27 -29 martie, specialiști din mai multe domenii de interes pentru stațiunea Băile Herculane se reunesc la Afrodita Resort & Spa. Sub titlul ,,Apa termală din Herculane, resursă pentru wellness și sănătate”, în cadrul celei de-a VIII-a ediții a conferinței din seria ,,Întoarcerea la Apă” găzduită de Pro Turism Herculane, se vor dezbate împreună cu specialiștii din România și de peste hotare subiecte legate de segmentul de wellness și apele termale sulfuroase din stațiune.

Apele termale sulfuroase au proprietatea de a vindeca multe boli, fiind bogate în special în sulf, dar care conțin și sulfați de sodiu, calciu, potasiu și magneziu. Printre afecțiunile care se pot ameliora cu ajutorul băilor cu ape sulfuroase se numără cele reumatismale cronice și neurologice. Totodată, apa sulfuroasă este relaxantă și reconfortantă pentru piele și țesuturi, cu rol în stimularea circulației și producerea de anticorpi împotriva infecțiilor.

Staţiunea Băile Herculane este situată în judeţul Caraș-Severin, pe valea râului Cerna, la poalele masivului Domogled si este recomandată pentru tratament, odihnă și relaxare.

Post Author: Turism Balneo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *